Vă informăm pe această cale despre evenimentul “International Mobility Days 2023”, care va avea loc la Viena în perioada 23-24 noiembrie 2023.

Evenimentul reuneşte experţi internaţionali ai ministerelor, autorităţilor de trafic, furnizorilor de mobilitate, companii, oraşe şi regiuni din peste 70 de state ale lumii.

Participarea la eveniment ca vizitator internaţional este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă pe site-ul evenimentului, până cel târziu la data de 20 noiembrie (înregistarea se face la https://www.mobility-days.at/signup).

În cadrul evenimentului se pot organiza întâlniri B2B între participanţi. Prin intermediul platformei evenimentului, cei înregistraţi ca participanţi îşi pot fixa întâlniri B2B cu ceilalţi participanţi. Acestea pot avea loc on-site sau în format virtual.

În data de 24 noiembrie sunt organizate vizite la diferite locaţii de interes, în concordanţă cu tematica evenimentului, la care participanţii se pot înscrie anterior prin platformă, în limita locurilor disponibile.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi consultate la https://www.mobility-days.at/ .