Va informam ca cea de-a 16-a ediție a Congresului Economic European va avea loc în perioada 8-10 mai 2024, în Centrul Internațional de Congrese din Katowice. Congresul Economic European este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Europa Centrală si de Est. O dezbatere de trei zile care are loc anual în capitala regiunii Silezia a Poloniei, Katowice, CEE atrage un număr mare de participanți, atât naționali, cât și străini. Printre invitații Congresului se numără politicieni de rang înalt și diplomați de top, investitori, precum și manageri ai marilor companii care se bucură de succes internațional.

Aceasta ediție a Congresului va fi dedicată subiectului schimbării condițiilor în comerțul internațional, direcțiilor promițătoare și domeniilor de activitate ale afacerilor, reducerii decalajelor dintre potențialii actori internationali, atenuării riscurilor, precum și importanței tot mai mari a competențelor, cunoștințelor și tehnologiei. Evenimentul este o platformă eficientă pentru crearea de rețele, identificarea de noi parteneri de afaceri, crearea de proiecte comune și exprimarea opiniilor.

Detalii suplimentare – mai jos:

https://dl.ptwp.pl/DXVreDq15b/eec2024-prezentacje.zip – este un link pentru a descărca materiale promoționale (prezentări PL și ENG)

sau

https://www.eecpoland.eu/2024/en/

Mai multe informatii:

Ms. Paulina Dudek-Prauza, Senior Manager, PTWP SA

Tel. direct: +48/32 356 76 08; Gsm: +48/ 508 628 942; E: paulina.dudek@ptwp.pl

PTWP SA, Plac Sławika i Antalla 1, 40-163 Katowice, Poland

www.ptwp.pl