Va invitam sa participati  la cel mai mare forum economic al tarilor francofone. Forumul de afaceri se va desfasura în perioada 27-29 martie 2024 la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Misiunea economica a francofoniei va cuprinde sesiuni B2B, în special în sectorul agroalimentar, digital (inclusiv securitatea cibernetică și industria jocurilor video), energie verde și sectorul medical și va presupune identificarea și realizarea de oportunități comerciale și de investiții cu firme de profil asemănător sau complementar, din statele membre OIF.
Companiile românești interesate să fructifice această oportunitate excelentă pentru colaborarea cu o serie de companii ale spațiului francofon se pot înscrie accesând link-ul de mai jos:
platforma pentru inscrieri OIF 2024 (francophonie.org)
Vă rog să mă contactați pentru inregistrare si mai multe detalii. Evenimentul are loc in luna martie dar, pentru o mai buna gestiune a intalnirilor de afaceri, sugeram firmelor sa se inscrie pana la 10 februarie astfel incat sa putem comunica programul intalnirilor inca din luna februarie.

Anca SĂVOIU-CISMARU
Expert 
Représentation de l’OIF pour l’Europe centrale et orientale
Organisation Internationale de la Francophonie (OIF)
13-19 strada Alecu Russo , et.1, ap.2
020522 Bucarest (secteur 2)
Tel +40770329252
ancasavoiu@gmail.com