Comitetul de organizare al Târgului Internațional de la Havana (FIHAV) are plăcerea de a transmite o călduroasă invitație de a participa la cea de-a patruzecea ediție a sa. Acest spațiu, consolidat ca una dintre cele mai prestigioase de acest gen din America Latină și Caribe, va avea loc în perioada 4-9 noiembrie 2024, la Havana, la targul ExpoCuba.

Ocazie va avea o conotație specială, deoarece vom sărbători 40 de ani de la conceperea celui mai mare târg comercial cu program multisectorial al Cubei și Caraibilor, care și-a avut originile în anul 1984, datorită viziunii comandantului șef, Fidel Castro Ruz.

În fiecare an, Târgul Internațional de la Havana reunește în incinta sa mii de antreprenori din peste 700 de companii și peste 60 țări din toate regiunile lumii. Ca și în edițiile anterioare, în luna noiembrie, expozanții naționali și străini își vor putea prezenta ofertele și oportunitățile exportabile pentru afaceri, în vederea stabilirii de alianțe strategice care să contribuie la dezvoltarea socio-economică a poporului nostru.

În plus, se va desfășura și cel de-al VII-lea Forum de investiții, unde va fi lansată Actualizarea Portofoliului de Oportunități de Afaceri cu capital stăin în Cuba, instrument interactiv care presupune o abordare din ce în ce mai locală și încorporează proiecte în sumă mică pentru a extinde participarea întreprinderilor mici și mijlocii. De asemenea, vom participa la forumuri de afaceri, lansări de produse noi, evenimente, prezentări și conferințe pe teme de interes pentru promovarea comerțului exterior și a investițiilor străine.

Cu o relevanță deosebită, un pavilion dedicat teritoriilor, în care fiecare provincie și municipalitatea specială Isla de Juventud (Insula Tinereții), își vor prezenta potențialul și nișele de piață.

La fel, delegațiile fiecărei țări vor avea prilejul de a sărbători Zilele Naționale, momentele mult așteptate de conotaţie singulară care ne permit să arătăm progresele obţinute în relaţiile bilaterale din punct de vedere comercial şi al investițiilor, precum și perspective de viitor pentru aprofundarea legăturile dintre Cuba și națiunile participante.

Acest eveniment, aflat la cea de-a 40-a ediție, va oferi mediul potrivit pentru explorarea de noi oportunități în rândul tuturor actorilor care se unesc în țesutul economic al societății cubaneze: companii publice, oameni de afaceri străini, instituții financiare, întreprinderi mijlocii și mici, cooperative, proiecte de dezvoltare locală, cubanezi rezidenți în străinătate, precum și  organizațiile internaționale și instituțiile care facilitează comerțul.

Cu mare entuziasm si cu așteptarea de a obtine rezultate la înălțimea provocărilor pe care le impun aceste vremuri, ne face plăcere să vă invităm să sărbătoriți împreună cu Cuba cea de-a 40-a ediție a Târgului Internațional de la Havana.

Vă așteptăm cu garanția ospitalității și căldurii cotidiene a poporului nostru, să explorăm împreună noi modalități de a construi a viitor mai prosper și durabil.

Mai multe informatii : Tel : 0771529410