Oferta activităților de formare profesională a adulților

Organizație de către Camera de Comerț și Industrie Bihor

Camera de Comerț și Industrie Bihor, furnizor autorizat de formare profesională, organizează :

– cursul de specializare MANAGER PROIECT , certificat de Ministerul Muncii, Familiei și Protectiei Sociale si Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Cursul se adresează persoanelor cu studii superioare.

La sfârșitul sesiunii de instruire, participanții care promovează examenul vor obține specializarea de MANAGER PROIECT, recunoscută  la nivel național.

Durata cursului: 40 de ore.

Programe de calificare în domeniul turismului, certificate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului:

–         Lucrator în hoteluri- CAMERISTA – 5142.1.1- calificare nivel 1- 360 ore;

–         LUCRATOR HOTELIER – 5142.2.1 -calificare nivel 2- 720 ore;

–         ADMINISTRATOR PENSIUNE TURISTICĂ – 5121.2.4-calificare nivel 2 – 720 ore

Camera de Comerț și Industrie Bihor este avizată de catre Ministerul Sanatății Publice și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, să realizeze programe de instruire privind însușirea noțiunilor fundamentale de igienă,  pentru urmatoarele module :

  • Servicii de producție,depozitare,transport și comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publică și a colectivitaților ;
  • Servicii de curățenie în unități de asistență medicală, colectivități de copii și tineri, unități de cazare (hoteluri, moteluri, cabane, etc.) ;
  • Producția și distribuția apei potabile și producția apei îmbuteliate ;
  • Servicii de ingrijire corporala (cosmetică, frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, masaj, etc.) ;
  • Servicii tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Participanții la programul de instruire susțin la încheierea cursurilor un examen de absolvire.

Camera de Comerț și Industrie Bihor va invită să participați într-un cadru plăcut și creativ la cursul MANAGEMENTUL DESEURILOR. Conform Legii nr. 211/2011, art. 22, paragraful 3 si 4 „deținătorii/producătorii de deșeuri persoane juridice, comercianții, precum și operatorii economici din domeniul colectării și transportului deșeurilor, trebuie să fie instruite în domeniul gestiunii deșeurilor, inclusiv a deșeurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.”

Sunt asteptate:  persoanele desemnate de deținători /producători de deșeuri, persoane juridice; persoanele desemnate de comercianți și operatorii economici din domenul colectării și transportului deseurilor; persoanele desemnate de alte organizații care eu ca obiect de activitate gestionarea tipurilor de deșeuri; producătorii și deținătorii de deșeuri persoane juridice.

Cei interesați se pot adresa la numerele de telefon:  0745.245.986.