RE/MAX Joy este o companie de consultanta imobiliara, operata independent ca franciză RE/MAX.

RE/MAX este cea mai mare companie de consultanta imobiliara din lume si cea mai mare franciza imobiliara. Cele mai multe proprietati din lume sunt tranzactionate prin intermediul RE/MAX iar intr-un top al celor mai cunoscute francize globale ocupam locul 5 in lume.
RE/MAX Global inseamna peste 120.000 consultanti, in peste 100 tari. In Europa – peste 20.000 consultanti, in 35 tari. In Romania – peste 200 consultanti si peste 30 de birouri in cele mai importante orase ale tarii.

Specializarea principala a RE/MAX este segmentul de rezidential, insa serviciile oferite de RE/MAX Joy se intind si pe celelalte segmente importante – office, comercial, industrial si terenuri.

RE/MAX Joy lucreaza pentru vanzatori in sistem de reprezentare exclusiva, cu un comision zero la cumparator, avand deschidere la colaborari si evitand conflictul de interese prin reprezentarea unei singure parti in tranzactie.

*Mai mult de 1/3 din activitatea noastra se bazeaza pe colaborari cu clienti care aleg sa revina si pe recomandari. Daca aveti colegi, clienti sau asociati care ar putea beneficia de ajutorul nostru, nu ezitati sa ma contactati.

Clic aici pentru pagina web RE/MAX Joy

Facebook RE/MAX Joy

Mai jos gasiti 2 oferte de vanzare in format PDF.