Austria - “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022” - Call for Start-ups & Scale-ups – deadline 3 mai 2022

31mar15:5915:59Austria - “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022” - Call for Start-ups & Scale-ups – deadline 3 mai 202215:59 - 15:59(GMT+03:00)

Detalii eveniment

Vă transmitem informaţii despre un apel de competiţie la care se pot înscrie şi firme româneşti ce dezvoltă soluţii inovatoare pentru sectorul de producție. Avantajele participării la această competiţie sunt prezentate mai jos. Vă rugăm să distribuiţi această informaţie. 

“Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022” – Call for Start-ups & Scale-ups – deadline 3 mai 2022

Manufacturing CLC East și Vienna Business Agency au lansat ediţia 2022 a programului pentru Start-up-uri şi Scale-up-uri din Austria, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia, și Slovenia, care au soluții pentru sectorul de producție, intitulată “Discover Vienna: Manufacturing Edition 2022”.

Până la 15 start-up-uri , selectate din cele care vor aplica pentru program,  vor fi invitate la Viena în timpul festivalului ViennaUP’22 (unul dintre cele mai mari festivaluri pentru start-up-uri din Europa), care va avea loc în perioada 30 mai – 03 iunie2022.

Acestea vor avea șansa de a participa la un program intensiv de cinci zile în capitala Austriei. Tinerii fondatori vor fi invitați la Viena în perioada 30 mai – 3 iunie pentru a explora scena industriei autohtone și ecosistemul local de start-up-uri. În timpul șederii, programul va conține oportunități de relaționare cu start-up-uri și potențiali investitori în timpul festivalului ViennaUP’22, vizite la companii cheie din industrie, întâlniri cu corporații și sesiuni de informații despre oportunitățile de finanțare și cea mai recentă tehnologie. În plus, participanții vor primi instruire pentru dezvoltarea afacerilor și mentorat pentru pregătirea investițiilor. Participarea la “Discover Vienna: Manufacturing Edition” poate fi un excelent punct de intrare în oportunitățile de finanțare oferite de EIT Manufacturing și va permite start-up-urilor accesul la rețeaua de parteneri CLC East.

În timpul șederii lor la Viena, EIT Manufacturing CLC East oferă reprezentanților start-up-urilor spațiu de birou gratuit, precum şi acoperirea  costurile de călătorie către și dinspre Viena și acoperirea costurilor pentru cazare (cu excepția solicitanților cu sediul în Viena).

Dintre acestea,  un număr de 10 start-up-uri vor fi selectate pentru a participa la sesiunea de pitching din cadrul “BoostUp! East Finals at the Manufacturing Day”, organizată în data de 1 iunie 2022. Câștigătorii “BoostUp! East Finals” vor primi un bilet rapid de acces la serviciile de afaceri ale EIT Manufacturing şi la un flux de finanțare de până la 300.000 Euro.

Cine poate participa la “Discover Vienna: Manufacturing Edition”?

Sunt eligibile să participe start-up-urile și scale-up-urile care au soluții în domeniul producției și sunt încorporate într-una dintre următoarele țări: Austria, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Companiile nu trebuie să aibă mai mult de opt ani și trebuie să aibă cel puțin doi membri ai echipei. Solicitanții trebuie să fi depășit stadiul de prototip și să se fi lansat deja cu succes pe piața lor internă.

Informații suplimentare despre programul “Discover Vienna: Manufacturing Edition” pot fi găsite în ataşamente, precum şi pe site-ul EIT Manufacturing la: https://www.eitmanufacturing.eu/news-media/calls/discover-vienna-manufacturing-edition-2022/

De asemenea, BPCE Viena vă stă la dispoziţie pentru orice întrebări suplimentare legate de acest eveniment. Datele de contact complete se găsesc în semnătură.

În speranţa că vom avea cât mai multe firme interesate să aplice, după aflarea acestor informaţii, vă mulţumesc pentru distribuirea acestora şi vă doresc mult succes în activitate.

Ora

31 martie 2022 15:59 - 15:59(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top