Business Conference si Matchmaking – “Inovatia antreneaza cresterea”

22ianToată ziuaBusiness Conference si Matchmaking – “Inovatia antreneaza cresterea”(Toată ziua: miercuri)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Vă informăm că pe 22 ianuarie 2020, Innovation Norway va organiza evenimentul Business Conference şi Matchmaking -,,Inovaţia antrenează creşterea” în Bucureşti la Crowne Plaza.

Scopul conferinţei este de a reuni reprezentanţii companiilor private norvegiene şi române pentru a explora şi a discuta aspecte legate de oportunități şi puncte forte pentru o dezvoltare durabilă a afacerilor. Evenimentul de networking se va concentra pe companii inovatoare specializate în sectoarele Blue Growth, Green Industry Innovation şi TIC.

Grup ţintă: companii private, solicitanţi potenţiali ai celui de-al doilea apel pentru propuneri de proiecte ale programului de Creştere a IMM România.

Evenimentul este destinat găsirii de parteneri pentru proiecte comune. Aceasta înseamnă că IMM româneşti trebuie să ofere un parteneriat sau să caute colaborarea cu un partener norvegian pentru a realiza un proiect.

Înregistrare şi program:
Participanţii la evenimentul de matchmaking se vor înregistra pe platforma dedicată, unde vor putea să îşi promoveze organizaţia şi proiectele, care pot genera interes din partea partenerilor străini. Companiile interesate vor putea apoi să organizeze întâlniri individuale de cca. 20 de minute în diferite intervale orare pentru a-şi maximiza prezenţa. Detaliile evenimentului sunt disponibile aici: httpss://innovation-drives­growth.b2match.io/.

Ora

22 ianuarie 2020 Toată ziua(GMT+00:00)

Locație

Crowne Plaza

Other Events

Organizator

Innovation Norway Romania

Pentru confirmări şi pentru orice informaţii suplimentare legate de acest eveniment vă puteţi adresa dlui. Sercin Omer, Innovation Norway Romania, Tel: 0040.721.991.050; 0040.758.097.733, E-mail: sercin.orner@innovationnorway.no.

Learn More

Comenteaza

Go to Top