Forumul de Afaceri România – Vietnam

04oct09:0022:00Forumul de Afaceri România – Vietnam09:00 - 22:00(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va găzdui Forumul de Afaceri România – Vietnam, ce se va desfășura vineri, 4 octombrie 2019, începând cu ora 9:00 (înregistrare), la Amfiteatrul Al. I. Cuza, CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Agenția de Promovare a Comerțului din Vietnam (VIETRADE), Ministerul Industriei și Comerțului al Republicii Socialiste Vietnam și Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în marja celei de-a XVI a sesiune a Comisiei Mixte de Cooperare Economică România-Vietnam.

Avem plăcerea de a vă invita să participați la acest eveniment de referință, în cadrul căruia veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: industria alimentară (pește și fructe de mare, cafea, ceaiuri, fructe confiate), agricultură, mase plastice, echipamente mecanice, echipamente de manipulare și ridicare, mobilier și decorațiuni, energie regenerabilă, domeniul bancar, resurse umane.

Ora

4 octombrie 2019 09:00 - 22:00 EET(GMT+00:00)

Organizator

CCIR

Camera de Industrie si Comert a Romaniei

Learn More

Get Directions

Comenteaza

Go to Top