Forumul de Afaceri Trilateral Romania - Ucraina - Republica Moldova

14iun08:0012:00Forumul de Afaceri Trilateral Romania - Ucraina - Republica MoldovaForumul de Afaceri Trilateral Romania - Ucraina - Republica Moldova08:00 - 12:00(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Camerele de Comert si Industrie din Romania, Ucraina si Republica Moldova invita companiile din cele trei tari sa participe la cea de a doua editie a Forumului de Afaceri TRILATERAL Romania – Ucraina – Republica Moldova, ce va fi organizat la Suceava (sediul CCI Suceava), in data de 14 iunie 2018.

Aceasta platforma de networking reprezinta ocazia perfecta pentru a identifica noi parteneri din Ucraina si Republica Moldova si o oportunitate deosebita pentru impulsionarea proiectelor transfrontaliere din regiune.

Subliniem, de asemenea, ca cele doua tari vecine (Ucraina si Republica Moldova) au semnat cu U.E. Acorduri de Asociere ce au un important impact in zona economica si ofera avantaje si tarife preferentiale partenerilor externi.

In contextul celor prezentate mai sus, suntem convinsi ca evenimentul reprezinta o buna oportunitate pentru compania dumneavoastra de a-si consolida relatiile economice cu partenerii din cele doua tari si de a identifica noi parteneri, beneficiind de noile reglementari in ceea ce priveste comertul bilateral.

Participarea la forum este gratuita, fiecare participant urmand sa isi acopere costurile privind deplasarea si cazarea. Inscrierea se face in baza unui formular. Termen limita de inscriere 01 iunie 218. Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati reprezentantii CCI Suceava la tel. +40230521506 si e-mail: office@ccisuceava.ro

Ora

14 iunie 2018 08:00 - 12:00 EET(GMT+00:00)

Locație

CCISV

Strada Universității 13, Suceava 720229, Romania

Other Events

Organizator

CCIR

Camera de Industrie si Comert a Romaniei

Learn More

Get Directions

Comenteaza

Go to Top