Loading...

Forumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 - formarea viitoarei cooperării internaționale  în afaceri”

30ianToată ziuaForumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 - formarea viitoarei cooperării internaționale  în afaceri”(Toată ziua: joi)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Stimate domnule Presedinte,

Am deosebita plăcere de a vă transmite salutul Biroului  de Promovare Comercial-Economică  din cadrul Ambasadei României în Republica Moldova și a vă invita alături de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM)  să participați la Forumul Internațional de Afaceri “Moldova 2020 – formarea viitoarei cooperării internaționale  în afaceri”. Evenimentul va fi găzduit de către CCI RM pe data de 30 ianuarie 2020,  în municipiul Chișinău, Republica Moldova.

Forumul internațional de afaceri este organizat în cooperare cu proiectul Uniunii Europene, Enterprise Europe Network, cu scopul de a încuraja investițiile și cooperarea comercială dintre antreprenorii din Republica Moldova și comunitatea de afaceri de peste hotare. Reprezentanți notoriii ai sectorului privat, instituțiilor de cercetare și dezvoltare și autorităților  publice vor fi alături de dumneavoastră pentru a discuta despre cele mai promițătoare  oportunități economice și comerciale și pentru a vă susține în inițierea noilor relații de afaceri.

Forumul este organizat în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” care va avea loc în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2020 la Centrul Expozițional Internațional „Moldexpo” din Chișinău. Expoziția este organizată anual de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Pe parcursul anilor, evenimentul a devenit una dintre cele mai mari și mai prestigioase expoziții din Republica Moldova. La ediția precedentă a expoziției , a XVIII-a la număr, au participat peste 450 de agenți economici pe o suprafață de 4680 de metri pătrați.

Având în vedere importanța acestui eveniment pentru consolidarea și diversificarea relațiilor economice dintre România și Republica Moldova, vom fi onorați să fiți printre invitații noștri, și vom aprecia sprijinul dvs. în informarea reprezentanților mediului de afaceri din județul dumneavoastră despre oportunitatea participării la Forumul “Moldova 2020 – formarea viitoarei cooperării România-Republica Moldova,  în afaceri”.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Direcția  Relații Internaționale, telefon: +373 22 22- 13-91 / + 373 22 22-26-26, e-mail: een@chamber.md. sau BPCE Chișinău, tel.+373.22.235389, e-mail:economic@ambasadaromaniei.md .

 

Cu deosebită considerație,

 

Adrian Berezintu

Ministru consilier

Ora

30 ianuarie 2020 Toată ziua(GMT+00:00)

Locație

Centrul Expozițional Internațional „Moldexpo” Chișinău

Strada Ghioceilor 1, Chișinău 2008, Republica Moldova

Other Events

Centrul Expozițional Internațional „Moldexpo” Chișinău

Get Directions

Comenteaza

Go to Top