HOLDE TEXTIL 2019

31maiToată ziua02iunHOLDE TEXTIL 2019(Toată ziua)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Avem placerea de a va aduce la cunostinta faptul ca în perioada 31 Mai – 02 Iunie 2019, se va desfasura in Bucuresti targul

HOLDE TEXTIL 2019

în cadrul Pavilionului Central al  Centrului Expozițional Romexpo.

Federatia Patronala din Industria Textile, Confectii si Pielarie din RomaniaFEPAIUS, sustine acest eveniment care se poate constitui ca o  veritabila platforma de intalnire a mediului de afaceri si profesionistilor din domeniu atat din tara cat si din strainatate, cu rugamintea de a fi promovat atat prin reteaua dvs. interna cat si cea externa in randul tuturor firmelor, agentilor, lanturilor de magazine, designeri interesati  in realizarea de contacte de afaceri in domeniul contractarii, subcontractarii, diverse parteneriate in afaceri.

Au fost transmise invitatii atat in tara cat si in strainatate unui spectru larg de profesionisti,  asociatiilor din domeniu,  IMM-uri, agenti, cumparatori, insa pentru a promova acest targ – singurul organizat in Romania de asemenea anvergura- am  aprecia  sprijinul  si sustinerea dvs, in cadrul retelei camerelor de comert.

Sectorul de confectii din Romania, in lipsa productiei  locale  de materii prime, asigura o oportunitate semnificativa pentru producatorii de tesaturi si de accesorii. Ca urmare, expozitia isi propune sa promoveze o oferta variata si selectata de materii prime si auxiliare din diverse provincii specializate in aceste domenii din China, alaturi de firme din Romania si tarile invecinate care sunt interesate in servicii de contractare/subcontractare de  productie/colectii.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc vineri, 31 mai 2019 la orele 11:00 in Pavilionul Central al Romexpo si va fi urmata de o  prima prezentare de moda dintr-o serie de prezentari care se vor desfasura pe intreaga durata de desfasurare a targului.

Atasat, va transmitem o scurta invitatie de participare la acest eveniment la care sunt bineveniti  toti producatorii romani si straini care doresc sa  isi expuna oferta sau  doar sa viziteze expozitia, cu rugamintea de a ne sustine in cadrul procesului de internationalizare prin diseminarea informatiei tuturor colaboratorilor si potentialilor interesati de a initia sau dezvolta relatii de afaceri in Romania.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul :  www.holde.ro

Va multumim in avans pentru sprijinul acordat si colaborarea in beneficiul  mediului de afaceri. Cu deosebita stima,

Presedinte  FEPAIUS

Mihai PASCULESCU

Federatia Patronala a Textilelor, Confectiilor si Pielariei

George Enescu, 27-29, sector 1, Bucuresti

+40 21 311 29 81/82

fepaiusro@gmail.com / www.fepaius.ro

F: fepaius.federatiapatronala

Ora

31 mai 2019 - 2 iunie 2019 (Toată ziua)(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top