Investiții în infrastructura Braziliei - Ediția rutieră

22iunToată ziuaInvestiții în infrastructura Braziliei - Ediția rutieră(Toată ziua: marți)(GMT+03:00)

Detalii eveniment

Stimate Doamne și Stimați Domni,

Sectorul de Promovare Comercială și a Investițiilor din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei la București are onoarea să vă prezinte evenimentul în format virtual „Investiți în infrastructura Braziliei – Ediția rutieră”, organizat de către Apex-Brasil, ce va avea loc pe data de 22 iunie 2021. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Economiei și Ministerul Afacerilor Externe din Brazilia.

Această ediție este dedicată investițiilor în autostrăzi, ce face parte din seria evenimentelor „Invest in Brasil”. În ultimii ani, concesiunile din sectorul autostrăzilor din Brazilia au evoluat semnificativ în raport cu termenii avizului public și, de asemenea, în ceea ce privește gestionarea riscurilor cererii, astfel au fost atrași actori internaționali în sector. Programul de concesiune pentru acest an include reînnoirea concesiunii pentru autostrada Presidente Dutra, care leagă São Paulo de Rio de Janeiro, una dintre cele mai aglomerate rute rutiere din țară.
Informații suplimentare despre acest eveniment pot fi găsite pe următorul link: https://brazilbusinessmatch.mbmapp.com/event/investinbrasilinfrastructure

Sectorul de Promovare Comercială și a Investițiilor oferă asistență adecvată, rămânând la dispoziția dumneavoastră pentru clarificări suplimentare care pot fi necesare.

Cu stimă,

Tatiana Gomes Bustamante
Șef al Sectorului de Promovare Comercială și a Investițiilor
Ambasada Braziliei la București

Ora

22 iunie 2021 Toată ziua(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top