Invitatie la expo AGRA 2022 in Bulgaria

09marToată ziua13Invitatie la expo AGRA 2022 in Bulgaria(Toată ziua)(GMT+02:00)

Detalii eveniment

Stimate doamne si stimați domni,

În perioada 09 – 13 martie 2022, la Plovdiv se va desfășura Expoziția Agricolă Internațională AGRA 2022. An de an, evenimentul atrage producători și comercianți de top care își prezinta produsele și serviciile in fata a peste 40.000 de vizitatori. Fermierii participa pentru a afla despre noile produse și servicii, pentru a cumpăra echipamente si pentru a face schimb de idei și experiențe.

Participantii vor avea la dispozitie 5 săli și zone adiacente cu o suprafață totala de 35.000 mp.

Camera de Comerț și Industrie Bulgaro-Română este partenerul oficial al organizatorului evenimentului – International Fair Plovdiv și ajută companiile românești să participe la forum.
Principalele domenii din cadrul AGRA 2022 vor fi:

• Cultivarea plantelor, utilaje si echipamente pentru cultivarea plantelor;
• Semințe, material săditor, produse de protecție a plantelor;
• Creșterea animalelor, utilaje, instalații, utilaje pentru creșterea animalelor;
• Medicină Veterinară;
• Cercetare si dezvoltare;
• Ambalaje si echipamente de ambalare;
• Servicii;
• Media de specialitate.

Anul acesta, vor fi prezentate un număr mare de utilaje agricole mari, care vor fi expuse atât în spații deschise, cât și în trei corturi special amenajate. Automatizarea și digitalizarea agriculturii reprezintă noile tendințe care vor fi în centrul atenției.
AGRA se desfășoară împreună cu alte expoziții prestigioase, precum WINERY – viticultură și vinificație, FOODTECH – industria alimentară și AROME DIN ITALIA.

Organizarea acestor evenimente in același timp, creează condiții mai bune pentru reprezentarea companiilor din diferite industrii care au interese comune de marketing. Aproximativ 700 de companii din 30 de țări participă la forum în fiecare an.
Echipa Camerei de Comerț și Industrie Bulgaro-Română vă stă la dispoziție și vă va oferi asistență pentru participarea la expoziție.

Ora

9 martie 2022 - 13 martie 2022 (Toată ziua)(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top