Misiune Economică în Statul Kuwait

25noiToată ziua27Misiune Economică în Statul Kuwait(Toată ziua)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) vă face cunoscut că în perioada 25-27 noiembrie 2018, va organiza o Misiune Economică în Statul Kuwait, acţiune care va include un Forum de Afaceri multisectorial, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Kuwait, dedicat identificării unor noi oportunităţi de afaceri şi dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale dintre companiile din România şi Kuwait.

Misiunea economică va avea loc și în contextul în care statul kuweitian, prin proiectul New Kuwait 2035, are în vedere derularea în perioada următoare a 164 proiecte, în diverse domenii, acestea urmând să genereze venituri de aproximativ 150 mld. USD.

Obiectivul acestei misiuni economice este facilitarea pătrunderii pe piața kuweitiană a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii. Analizând structura importurilor kuweitiene, rezultă că următoarele grupe de produse și servicii oferă oportunități de valorificare și pentru firmele românești: produse din fier și oțel, animale vii (după ridicarea restricțiilor) și produse alimentare, produse agricole, echipamente și servicii pentru industria petrolieră și gaze naturale, echipamente și servicii pentru industria energetică, mobilier, industria navală și transporturi, îmbrăcăminte/confecții, medicamente și produse cosmetice, autoturisme și mijloace de transport, produse speciale, servicii IT, serviciile de management contractual și resurse umane calificate.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru a vă extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă, vă invităm să faceți parte din grupul oamenilor de afaceri ce vor participa la misiunea economică.

Pachetele de participare sunt în valoare de 1600 euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa economic respectiv 3400 euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa business și include transportul aerian, cazare la hotel de 5*, transferuri, servicii de consultanță și participare întâlniri.

*Pachetele pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor biletelor de zbor.

Înscrierile se vor efectua completând formularul on-line din următorul link: httpss://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfyMgjyqTfma-jMgE7xaj8Ne1z0yf42qWsx6uCcCkaUxJ-zRg/viewform

În vederea identificării partenerilor de discuții din Kuwait vă transmitem rugămintea de a vă exprima opțiunea dumneavoastră până la data de 31 octombrie a.c.

Precizăm că viza de intrare în Statul Kuwait se obține în mod individual, prin portalul on-line, accesând : httpss://evisa.moi.gov.kw/evisa/home_e.do

Pentru orice alte  informaţii suplimentare va rugăm să ne contactaţi la adresa de email razvan.parvulescu@ccir.ro, sau la telefon 0731.313.106.

DESCARCĂ PROGRAMUL PRELIMINAR AL DELEGAȚIEI

 

Ora

25 noiembrie 2018 - 27 noiembrie 2018 (Toată ziua)(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top