Propunere participare webinar de afaceri RO IND

16noi11:3012:30Propunere participare webinar de afaceri RO IND11:30 - 12:30(GMT+02:00)

Detalii eveniment

Vă informăm faptul că Ambasada României la New Delhi, în parteneriat cu Ambasada Indiei la București și cu Federația Organizațiilor de Export Indiene (FIEO) au convenit să organizeze, la 16 noiembrie a.c., un webinar de afaceri, dedicat promovării și consolidării relației economice bilaterale, prin impulsionarea schimburilor comerciale și atragerea de investiții în dublu sens.

În contextul actual, relațiile bilaterale trebuie susținute și încurajate pentru a depăși obstacolele create de pandemie și a identifica noi oportunități de afaceri și investiții care să determine o creștere robustă a parteneriatului economic dintre cele două țări. Evenimentul propus va permite un schimb de vederi realist asupra situației actuale, identificând direcțiile care pot veni în sprijinul activităților economice și a dinamicii comerciale.

FIEO este o organizație aflată sub patronajul Ministerului indian al Comerțului, care asigură interfața între comunitatea de afaceri internațională și operatori comerciali indieni implicați în activități de export. In plus, acordă sprijin exportatorilor indieni în dialogul cu autoritățile centrale si locale de stat.

Ideea organizării acestui eveniment are la bază interesul şi disponibilitatea manifestată de mediul de afaceri indian, în căutare de noi parteneriate şi obiective economice care pot fi antamate cu operatori comerciali români.

Având în vedere că evenimentul poate oferi un cadru adecvat de facilitare a dialogului între oamenii de afaceri dintre cele două țări, creând premizele pentru antamarea de noi parteneriate de afaceri, apreciem oportună participarea la webinar a unui număr semnificativ de companii / oameni de afaceri români care vor avea ocazia să interacționeze cu companii indiene interesate de piața din România.

Pentru aceasta vă rugăm să diseminați în rândul membrilor Camerei / Asociației dumneavoastră a informației privind organizarea acestui eveniment, cu sugestia ca cei interesați de participare să fie indrumați să completeze formularul de inregistrare. In anexă, vă înaintăm broșura acestui webinar în care sunt menționate modalitățile de înregistrare la eveniment, care va avea loc în ziua de 16 noiembrie, începând cu orele 11.30 (ora României).

Ora

16 noiembrie 2021 11:30 - 12:30(GMT+03:00)

Comenteaza

Go to Top