Workshop Robotic Process Automation

17sep(sep 17)10:0018(sep 18)14:00Workshop Robotic Process Automation10:00 - 14:00 (18)(GMT+00:00)

Detalii eveniment

Stimată doamnă /Stimate domn,

Mă numesc Diana Campian şi fac parte din echipa Clusterului Cluj IT şi a programului de învăţare continuă FutureSkills prin care derulăm o serie de activităţi suport dedicate IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest.

În cadrul acestei inițiative, vă invităm să transmiteţi companiilor din reţeaua Camerei de Comerț și Industrie Bihor oportunitatea de a participa  în regim de gratuitate la un atelier de lucru al cărui focus va fi aprofundarea mecanismelor de automatizare a diferitelor procese din cadrul companiilor de la vânzări și relația cu clienții la decontări financiare, de la producție la e-commerce și altele, procese care ocupă o mare parte a timpului angajaților.

În măsura în care primiţi confirmări din partea unor companii interesate, vă rugăm sa ne facilitaţi legătura cu un reprezentanţii acestora astfel încât să putem furniza informaţii adiţionale acolo unde este nevoie.

Ne propunem, prin acest seminar, să consolidăm accesul companiilor la digitalizare, astfel ca, prin implementarea unor soluții de automatizare, să își poată crește eficiența și rentabilitatea, să își poată  transforma modelul de business pentru a răspunde rapid și adaptativ schimbărilor din piață, să își poată  simplifica procesul decizional strategic și să își poată utiliza eficient sisteme existente, în care au fost făcute investiții semnificative de timp și bani.  

RPA se află la un click distanţă. Accesaţi ACEST material pentru a face cunoştinţă cu sfera proceselor de automatizare.

Trainer: Fiind înființată în anul 2019, compania AutomationPill a reușit în scurt timp să se impună pe piața națională ca un actor relevant în domeniul digitalizării prin serviciile oferite ce își propun automatizarea proceselor repetitive din cadrul companiilor. Daniel Tilă, co-fondator al start-up-ului, va facilita prin metode inovative aprofundarea în înțelegerea cunoștințelor de Robotic Process Automation (RPA – Automatizarea Robotizată a Proceselor), extizând aria de învățare și la sub-teme precum: Instrumente Business Process Management: aplicații de gestiune clienți, aplicații de gestiune eficientă a produselor și Instrumente de dezvoltare eficientă a relației B2C (Business – Consumator). 

Seminarul propus se adresează angajaților aflați pe poziții manageriale (această categorie neincluzând persoanele ce ocupă funcțiile de top management Director general, CEO, Administrator) în cadrul companiilor, ce pot aduce o schimbare la nivelul structurii organizaționale prin implementarea modelelor aprofundate pe parcursul celor două sesiuni ale seminarului. Participanții trebuie să fie angajați în IMM-uri ce își desfășoare activitate în regiunea N-V,  într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC si în corelare cu unul din domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI. 

Data: 17 septembrie – 18 septembrie, în intervalul orar 10:00 – 14:00. 

Locația:  Activitățile se vor realiza în mediul online prin intermediul unei platforme tehnologice de videoconferință.   

Atașat regăsiți agenda evenimentului în limba română. 

Înregistrarea se realizează prin completarea formularului de înscriere. Selecția participanților se va face în baza principiului nediscriminării, numărul de locuri fiind ocupat în funcție de ordinea înregistrării și a furnizării documentelor specifice de eligibilitate (adeverință angajare, declarație IMM). Numărul de locuri disponibile este 25 de participanți.  

Termenul limită de înscriere este 14 septembrie, finalul zilei

Acțiunea este organizată în cadrul proiectului Competactiv+ (contract POCU/464/3/12/127968, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020) implementat în parteneriat de către Asociația Patronilor și Meseriașilor, Asociația Cluj IT și Școala Informală de IT.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: andreea.apostu@clujit.ro

Ora

17 septembrie 2020 10:00 - 18 septembrie 2020 14:00(GMT+00:00)

Comenteaza

Go to Top